AFGELAST !! Bushcraft: initiatie vuurtechnieken

Wil je leren vuur maken zonder aansteker of lucifer? Dan is 'bushcraft' iets voor jou. Kom met je papa of mama voor een 'initiatie vuurtechnieken', zo leer je op een veilige manier met succes vuur maken onder leiding van een ervaren begeleider van Natuurpunt. Bak een pannenkoek, rooster marshmallows of kook een soepje op jouw zelf gemaakt vuurtje! Deze activiteit is voor kids van 7 tot 12 jaar

Locatie

Sint-Amands 2890 Jan Van Droogenbroeckstraat 49 GO! Basisschool De Schorre

Bushcraft, de kunst van het (over)leven in en met de natuur
Wil je leren vuur maken zonder aansteker of lucifer? Zelf eens een houten voorwerp maken? Dan is 'bushcraft' iets voor jou.
Kom met je mama of papa voor 'een initiatie vuurtechnieken' en leer met succes vuur maken.
Op een klein plekje natuur in de buurt bezorgen begeleiders van Natuurpunt jou een WAUW-moment!
Verzamel sprokkelhout en leer om op een veilige manier zelf een vuurtje te maken om je soepje te koken of zelf een pannenkoek te bakken. Of rooster je graag marshmallows?
Draag voor deze activiteit geschikte kledij die vuil mag worden en breng een handdoekje en wat zeep mee. Deze activiteit is voor kinderen van 7 tot 12 jaar, vergezeld van een volwassene.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Enkel leden
Prijs
5.00

Elk deelnemend kind betaalt 5 euro. De begeleidende volwassene is gratis.

Deze activiteit is enkel voor leden

Wilt u deelnemen aan deze activiteit? Vermeld dit duidelijk wanneer u registreert.

Inschrijven

inschrijven bij Dorien Witters via mail: oppas.sintamands@gmail.com en € 5 per kind te betalen op voorhand op BE59 6100 4010 3026 met vermelding "Bushcraft + naam". Aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij!

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Wo Apr 22
Locatie

Dendermonde

Di Mei 12
Locatie

Hingene