AFGELAST: Je geld aan het werk

AFGELAST - SPAREN EN BELEGGEN VOOR EEN BETERE WERELD Een samenwerking tussen Gezinsbond en KWB Buggenhout

Locatie

Buggenhout 9255 Jachtweg 1 Zaal Nicolaas

Money makes the world go round … Zodra we beseffen welke rol geld speelt in ons dagelijks leven en in de grote uitdagingen van onze generatie, willen we er meer over weten. Sociale rechtvaardigheid, klimaat, voedsel en water voor iedereen: het zijn uitdagingen waarvoor het financieel systeem fundamenteel moet veranderen. Voor die verandering is een enorm draagvlak nodig. Bij politici, zeker. Grote bedrijven, natuurlijk. Bankiers, ook die. En bij onszelf, gewone mensen. Wij zijn de sleutel om politici, bedrijven en bankiers te verplichten het roer om te gooien. Daarom geeft FairFin infosessies met tekst en uitleg in mensentaal. Het geld van vandaag bepaalt de wereld van morgen!

Na deze sessie heb je basisinzicht verworven in de risico’s en de impact van het huidige financieel systeem. Je hebt daarnaast kennis gemaakt met mogelijke alternatieven die je vandaag al de kans geven om met je eigen spaargeld praktische keuzes te maken die passen bij jouw waarden.

Praktisch

Doelgroep
Volwassenen (+18j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
5.00

Inkom: 5 €
Leden kwb of Gezinsbond : 3 €

Inschrijven

inschrijven via formulier

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Wo Sep 02
Locatie

Puurs-Sint-Amands

Za Sep 19
Locatie

Dendermonde