Kleuterparadijs

De dienst 'Beleven Puurs-Sint-Amands' en de Gezinsbond van Lippelo en Sint-Amands organiseren Kleuterparadijs op zondag 15 mei 2022 in de sporthal van Sint-Amands. Heel de sporthal wordt gevuld met opblaasbare klauterbanen, springkastelen, een hindernissenparcours, een rustig puzzel- en blokkenhoekje en nog veel meer kleuterpret. Alle kinderen geboren van 2015 tot 2020 zijn welkom!

Locatie

Sint-Amands 2890 Sportlaan 7 Sporthal

De sporthal is omgetoverd in een pretpark vol springkastelen, een circustrein, opblaasbare klim- en klautertoestellen, hindernissenparcours en een rustige speelruimte voor de allerkleinsten.

De deuren gaan open vanaf 14.00 uur en sluiten om 17.30 uur.
De deelnemers zijn geboren van 2015 tot 2020.
Om veiligheidsredenen worden er geen oudere kinderen toegelaten op de toestellen.

De inkomprijs voor dit leuke evenement blijft dezelfde als de voorbije jaren: € 6,00 per kind met een maximum van € 12,00 per gezin.
Neefjes, vriendjes, … (ook van buiten Sint-Amands) zijn welkom, maar worden uiteraard niet beschouwd als deel uitmakend van één en hetzelfde gezin.

De ouders staan in voor de begeleiding van hun eigen kinderen, maar op elk toestel voorzien wij zeker 1 toezichter. Zoals steeds doet de sportdienst hiervoor en voor de drankverkoop een beroep op de mensen van de Gezinsbondafdelingen van Sint-Amands en Lippelo. In ruil hiervoor krijgen alle leden van de Gezinsbond een korting. Leden van de Gezinsbond betalen € 4,00 per kind met een maximum van € 8,00 per gezin.
Alles gaat door onder de op dat moment geldende coronaregels.

Praktisch

Doelgroep
Kinderen (1j - 12j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
6.00

Leden Gezinsbond betalen slechts € 4.00 per kind.
Gratis vanaf het 3e kind van hetzelfde gezin (ook voor niet-leden)

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Meer activiteiten

Di Jun 07
Locatie

Vlaanderen en Brussel

Zo Jun 12
Locatie

Puurs

Do Jun 23
Locatie

Ruisbroek (Antw.)