Meespeelshow: Het grote ruimte-avontuur...

Astronaut Pruts vliegt met zijn raket door de ruimte. Aanvankelijk gaat alles goed, maar plots reageert de raket niet meer op de commando's van Pruts! Pruts verliest de controle over zijn raket en een mysterieus virus verschijnt... Trek alvast jullie ruimtepak aan en kom astronaut Pruts helpen. Alle astronautjes van 3 tot 12 jaar zijn welkom!

Locatie

Sint-Amands 2890 Jan Van Droogenbroeckstraat 49 GO! Basisschool De Schorre

Astronaut Pruts vliegt met zijn raket door de ruimte. Aanvankelijk gaat alles goed, maar plots reageert de raket niet meer op de commando's van Pruts! Pruts verliest de controle over zijn raket en een mysterieus VIRUS verschijnt.

VIRUS verschijnt op het computerscherm van de raket en vertelt dat hij de controle over de raket heeft overgenomen. Pruts krijgt de controle pas terug als hij de code kan ontcijferen die VIRUS hem zal geven.

Dit is de start van een avontuurlijke tocht langsheen gekke planeten. Op elke planeet komt Pruts iets tegen dat hem een stukje dichter brengt bij de oplossing van het raadsel van VIRUS...

Zal astronaut Pruts erin slagen om de controle over zijn raket terug te winnen? Met de bewoners van elke planeet (de kinderen in de zaal) zal het hem zeker lukken!

Op het einde van de show hebben de kinderen bewezen volwaardige astronauten te zijn en krijgen dan ook een badge als aan denken aan dit "grote RUIMTEAVONTUUR"!

Deze show wordt gedragen door licht- en rookeffecten, verrassende wendingen, visueel aantrekkelijke momenten, vele doe-opdrachten en muzikale intermezzo's. Ook goochelacts en een dolkenillusie zijn verwerkt in deze show.

Waar: Basisschool De Schorre, Jan V Droogenbroeckstraat 49 Sint-Amands
Wanneer: Vrijdag 28 februari 2020 van 14 uur tot 16 uur
Inkom: 4 Euro (leden) / 6 Euro (niet leden)
Inbegrepen: Wafel + drankje tijdens de pauze

Inschrijven tegen 26 februari 2020 via gezinsbond.sintamands@gmail.com

Praktisch

Doelgroep
Kinderen (1j - 12j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
6.00

Leden Gezinsbond betalen € 4,00 (inbegrepen wafel + drankje).

Inschrijven

Inschrijven tegen 26 februari 2020 via gezinsbond.sintamands@gmail.com

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten