Bilzen Mysteries

Bilzen Mysteries, het verhaal en het complot

Op zoek naar een dag/avond vol plezier en avontuur? Ga naar het domein van Alden Biesen, waar Bilzen mysteries zicht bevindt. Geniet er bovenop nog van een mooie korting via de Gezinsbond. Bilzen Mysteries verkrijgt zeer mooie reviews op websites zoals Tripadvisor, dus twijfel zeker niet!

Kies tussen Het Complot (dagspel) en Het verhaal (nachtspel), twee leuke interactieve en avontuurlijke activiteiten.

Het complot speelt zich af tijdens de dag. Volg commissaris Angel (Joke Devynck) in haar onderzoek naar het complot over raadselachtige ongeval. Vind de dader(s) die achter het ongeval zit(ten), en vind uit wie mee in het complot zit.  Laat de speurder in je los en zie wat anderen niet zien!

Het verhaal speelt zich in de avond af. Herbeleef de geschiedenis van het middeleeuws kasteel via een goed gebracht verhaal. Volg de Heer van Biesen (Jan Decleir) door het verhaal vol helden en monsters. Het Verhaal wordt ondersteund door spectaculair beeld, lichteffecten en klankgeluiden. Durf jij deze tijdreis aan?

INFO Corona-maatregelen

 

Korting bij Bilzen Mysteries, via de Gezinsbond

Indien je lid bent van de Gezinsbond ontvang je een mooie korting van €1.50 per ticket op zowel Het Verhaal als Het Complot. Deze korting per ticket wordt toegekend aan de kassa van Bilzen Mysteries.

  • De korting is niet cumuleerbaar met andere acties.
  • De korting wordt aan de kassa toegekend.

 

Bilzen Mysteries 2020: Korting Gezinsbond Het verhaal, Het complot

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.