Museumpas

Op zoek naar een pas waarmee je meer dan 170 musea doorheen België kan bezoeken? De Museumpas is perfect wat u zoekt. Koop hem voor uzelf of als cadeau!

Met 1 pas naar 170 musea

Met de Museumpas kan je gedurende één jaar onbeperkt 170 musea en 220 expo’s kan bezoeken. Je kan musea en expo’s bezoeken in geheel België, onder andere in Gent, Antwerpen, Brussel, Brugge,… Enkele voorbeelden van musea waar je de Museumpas kan gebruiken zijn; Autoworld te Brussel, Sint-Janshospitaal te Brugge, Museum Dr Guislain te Gent, het Belford te Gent,…

Korting op de Museumpas via de Gezinsbond

Indien je lid bent van de Gezinsbond kan je genieten van een mooie spaarkorting van 10%.

  • De korting is enkel geldig op museumpassen (vouchers) aangekocht via de webshop van de Gezinsbond.
  • Per lidnummer kunnen er maar evenveel vouchers voor museumpassen aangekocht worden als er inwonende gezinsleden zijn op basis van de gegevens beschikbaar in de ledendatabase van de Gezinsbond.
  • De korting wordt onmiddellijk bij aankoop van de voucher op de lidkaart geplaatst.
  • De vouchers dienen op de website van museumpas ingeruild te worden voor de effectieve museumpas. Hierbij dien je de vouchercode (13 cijfers), en dus NIET je lidnummer, in te geven.

 

Korting op de Museumpas

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.